Digisfääri + viikonloppuloma kaupungissa = täydellinen paketti!

Mikäli osallistut kauempaa Digisfääriin ja tarvitset hotellimajoitusta – ei hätää! Meiltä löytyy useita eri hotellivaihtoehtoja onnistuneen matkan turvaamiseksi.Yhteistyöhotellimme sijaitsevat sekä Otaniemessä kampuksen läheisyydessä, sekä nopean metroyhteyden päässä Helsingissä.

Tapahtuman aikana hotellihinnoittelu vastaa Hansel-puitesopimusten hintoja, mutta jos olet kiinnostunut jäämään alueelle loppuviikoksi, olemme neuvotelleet edulliset hinnat osallistujille, jotka yöpyvät myös viikonlopun yli. Tässä onkin erinomainen mahdollisuus yhdistää inspiroiva tapahtuma viikonloppuloman kanssa.

Paras mahdollisuus hyödyntää yhteistyötämme on ennen 18.9., jonka jälkeen varattavien huoneiden määrä vähenee. Huoneet on varattava viimeistään ennen 4.10., jonka jälkeen huoneita ei ole enää mahdollista varata kampanjahinnoilla.

Mikäli tarvitset hotellimajoitusta, ota yhteyttä digisfaari@aalto.fi niin saat paluupostissa ohjeet varausten tekemiseen yhteistyöhinnoilla.