Digisfäärin ohjelma on nyt julkaistu kokonaisuudessaan!

Digisfääri tuo yhteistyössä korkeakoulujen ja yritysten kanssa vuoden puhutuimman IT-tapahtuman! Ohjelma on nyt julkaistu kokonaisuudessaan – 4 trackia, 4 keynotea, 16 workshopia, 32 case presentaatiota – minkä polun sinä valitset? 

Osallistujana pääset valitsemaan 4 toistaan mielenkiintoisempien trackien joukosta oman polkusi, joka kuulostaa omimmalta juuri sinulle. ”Data is the new water?” -trackilla sukelletaan datan mahdollisuuksiin, ”AI will take our jobs?” -trackilla puhutaan AI:n hyödyntämisestä, ”Designed for humans?” -trackilla tarkastellaan aitoa käyttäjälähtöisyyttä, ja ”Leadership – threat or opportunity?” -trackilla tutkitaan, onko edellämainittujen aiheiden johtaminen mahdollista. Digisfääri varmistaa, että tulet saamaan uutta tietoa aiheista juuri korkeakoulujen näkökulmasta. 

Tutustu tarkemmin trackeihin tästä 

Luvassa on huikeita keynote-puhujia erilaisilla taustoilla jotka varmistavat, että tulet saamaan uusia näkökulmia ja inspiraatiota tämän päivän puhutuimmista aiheista. Tietopaketin lisäksi halusimme tuoda käytännön näkökulman tapahtumaan – Digisfäärissä pääset käytännössä kokeilemaan ja oppimaan uusia taitoja hands-on työpajoissa. Korkeakoulut ja yritykset tulevat kertomaan tosielämän caseja, joissa pääset inspiroitumaan muiden tarinoiden ja kokemuksien kautta. 

Tämän kaiken pääset kokemaan Aalto-yliopiston uudistuvalla kampuksella, joka on yksi Euroopan mittavimmista kampuskehitysprojekteista. Luvassa on siis upeat puitteet kaikelle tiedolle ja taidolle, minkä tulet tapahtumasta keräämään.  

Katso ohjelma kokonaisuudessaan tästä!