Digisfäärin ilmoittautumisaika umpeutuu – onhan sinulla jo lippu?

Kuukausi Digisfääriin! Tapahtuman lähenee kovaa vauhtia, ja kohta huomaat olevasi jo keskellä Aalto-yliopiston uudistuvaa kampusta inspiroitumassa maailmanluokan puhujista ja tosielämän case-presentaatioista, sekä oppimassa käytännön taitoja kiehtovilla workshopeillamme. Tapahtuma on vuoden paras sijoitus osaamisen kehittämiseen korkeakoulujen ja erityisesti digitalisaation näkökulmasta! 

Tämä siis – jos sinulla on jo lippu! Nyt kannattaa ilmoittautua ripeästi, sillä Digisfäärin ilmoittautumisaika on umpeutumassa 20.10.2019.

Workshopien ilmoittautumiset avautuvat pian ja paikkoja on rajoitettu määrä! Jos olet jo ehtinyt ilmoittautua, saat erillisen viestin workshoppeihin ilmoittautumisesta.

Mikäli vielä tarvitset hotellimajoitusta, ota yhteyttä digisfaari@aalto.fi niin saat paluupostissa ohjeet varausten tekemiseen yhteistyöhinnoilla – saimme pidennettyä tarjouksien varausaikaa 14.10. asti!

Etkö malta odottaa tapahtuman alkua? Osallistu CSC:n järjestämään esipäivään 30.10.! Lisätiedot: digisfaari.io/ohjelma/pre-day/

Digisfääri tulee olemaan mieltä avartava ja ikimuistoinen sekä aikaisemmin osallistuneelle että ensikertalaiselle. Tule tapaamaan kollegoitasi, vanhoja ja uusia, rakentamaan kumppanuuksia sekä yritysten että korkeakoulujen kanssa ja löytämään uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön tulevaisuudessa! Tervetuloa Digisfääriin – hanki lippusi viimeistään nyt!