DIGISFÄÄRI AUKEAA HUOMENNA!

Ei enää kauaa, niin pääset vihdoin vuoden odotetuimpaan IT-tapahtumaan uudistuvalle Aalto-yliopiston kampukselle nauttimaan ja inspiroitumaan!

Tapahtuma alkaa huomenna, torstaina klo 8.30 rekisteröitymisellä ja kahvitarjoilulla Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksen (Otakaari 1 M, Espoo) U2-aulassa. Otaniemeen pääset seuraavasti: https://digisfaari.io/otaniemi/

Suosittelemme käyttämään toimivia julkisia yhteyksiämme, sillä parkkipaikkoja on erittäin rajoitetusti: Otaniemi on nimittäin tällä hetkellä Euroopan toiseksi suurin kampustyömaa. Jos olet autolla liikkeellä, kannattaa hyödyntää esimerkiksi liityntäpysäköintimahdollisuuksia tai hurauttaa ensin hotellille.

Haluamme esitellä Digisfäärissä sinulle uudistuvaa kampustamme! Olemmekin pelillistäneet tapahtumaa järjestämällä eri trackit ja työpajat eri paikoissa, jotta pääset näkemään kampuksen mahdollisimman monipuolisesti. Löydät varmasti oikeaan paikkaan Aalto Space -sovelluksemme avulla, minkä suosittelemme lataamaan etukäteen: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/aalto-space-mobiilisovellus

Tapahtumassa hyödynnämme erillistä sovellusta ajankohtaiseen tiedottamiseen sekä kysymysten ja kommenttien lähettämiseen keynote- ja leadership-trackin puheenvuoroissa. Sovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä Eventos Mobile.

Tarjoamme lounasta jopa kuudessa eri laadukkaassa ja monipuolisessa kampusravintolassamme, joten valinnanvaraa löytyy varmasti jokaiseen makuun! Lounasravintoloita ovat Factory, Fat Lizard, Fazer A-bloc (Väre), Konnichiwa, Kvarkki ja Mau-Kas.

Mikäli haluat vielä tarkistaa etukäteen millaista ohjelmaa on luvassa, kaikki olennainen tieto löytyy nettisivuiltamme. Ohjelman löydät täältä: https://digisfaari.io/ohjelma/

Osallistu myös keskusteluun Twitterissä hashtagilla #digisfääri.

Tervetuloa Digisfääriin ja uudistuvaan Otaniemeen!